söndag 27 mars 2011

Tankar...

Denna vecka har varit så uppenbar att jag inte filosoferat så mycket. Men några tankegångar har det varit. Till exempel:

Varför sjunger de "motor carglass"  i CarGlass engelska reklam? Det är varken namnet de går under i landet och rytmen passar inte i melodin, de skyndar ju på orden! MtrCarlglass rpair, mtrcarglass rplace...

Var för har alla skelett som hittas i filmer och serier perfekta tandrader? På allvar, i de som utspelar sig på nutid och dåtid. Inget spår efter tandställning, ingen förstärkning på dem. Och det är verkligen perfekta tandrader, inte en enda lite småsned tand. Hittar jag såklart ingen bild på exempel här, men ta vilken film som helst. Book of Eli, alla Indiana Jones filmer - vilken som!

Hur kan coola skådespelaren Mark Wahlberg vara samma person som lama (ge mig en bättre översättning till engelska ordet "lame") vita 90talsrapparen Marky Mark (& the Funky Bunch)? Kom igen! En person som skjuter snutar i en Scorseserulle har haft samarbete med New kids on the block? Max Payne har ett entourage som kallas "The Funky Bunch"?

1 kommentar:

Anonym sa...

nostalgi, härliga 90-talet, den här låten kom jag ihåg :)