lördag 11 september 2010

En helt vanlig lördag.


Den dåliga uppdateringen i bloggen skyller jag på att det inte hänt så mycket. Och när det väl händer något, är inte undertecknad vid datorn. Idag hände ingenting heller.

På grund av att Mölndalsbon skulle upp och delta i bostadsrättsföreningens årliga städdag, blev det ingen sovmorgon i morse, trots att det var lördag. Okej, jag var inte jättetrött, men jag tror att det är olagligt att stiga upp tidigare än 10.00 än helgdag om man inte har något ärende eller viktig tid att passa.

Så det blev till att stiga upp och äta frukost. Lite fundersamt konstaterar jag att det inte ser ut som att det är något förberett för städdag på gården, och det är ju faktiskt bara tio minuter kvar tills den ska börja. 
"Nej, nej..." säger Mölndalsbon "... när klockan blir en minut i, då kommer alla samlas, ingen vill ju gå ut först".
Trots detta så säkra svar, börjar karl'n kika lite på lappen om städdagen, som i veckan damp ner genom brevinkastet.
"Men du... det står ju lördagen den 2a oktober!"
"Så det är inte idag?"
"Nej."
"F***n! Ska vi sova?"

Men då var Karin alldeles för pigg och distraherad av byggnadsarbetarna som åkte upp och ner utanför fönstret (de åkte faktiskt upp och ner hela tiden, kanske kramp i armen när de skulle måla så de lät skyliften göra jobbet), så nu är jag hemma igen och donar. Såg en skräckinjagande syn i spegeln i morse så ska unna mig själv en rejäl ansiktsbehandling inklusive allt. Poröppning, tömning, stängning, peeling, feeling, lermask, citrusmask, gurka på ögonlocken och lotionering. 

Sen ikväll ska jag övertala en Kungsbackabo att socialisera med mig.

Inga kommentarer: